Indlæser...

I en verden, hvor mange brands og marketingkampagner kæmper om kundernes opmærksomhed, har Red Bull fundet en løsning, der har givet dem en konkurrencefordel. Med Znapio, et innovativt visuelt salgsværktøj, har Red Bull taget kontrol over salgsfremmende aktiviteter og butiksindsigt.

"Znapio har været med til at sikre, at vores sælgere er mere opdaterede på vores salgsfremmende aktiviteter og kan følge deres kollegers fremskridt og resultater," siger en salgschef.

For Red Bulls salgsteam er Znapio blevet et uvurderligt aktiv. De har nu mulighed for at blive opdateret i realtid om kampagneaktiviteter og kollegernes resultater. Det har ikke kun styrket teamets samarbejde, men har også fremmet en sund konkurrence og øget sælgernes motivation.

"Nu har vi et meget bedre overblik over, hvor mange butikker der har aktive kampagner, hvilke materialer der bruges i kampagnen og resultaterne for de enkelte butikker. Det giver os mulighed for at sætte endnu mere konkrete og målrettede mål og sammenligne os med tidligere kampagner.", siger en salgsrepræsentant.

Znapio har gjort det nemt for Red Bull at få et fuldt overblik over deres kampagner, fra antallet af aktive butikker til forbruget af kampagnematerialer og resultater for hver enkelt butik. Det giver dem den nødvendige indsigt til at sætte konkrete mål og, vigtigst af alt, sammenligne resultaterne med tidligere kampagner. Dataene hjælper dem med at finjustere deres strategier for løbende forbedringer.

"Ud over det, der er nævnt ovenfor, har Znapio bidraget til, at vi på hovedkontoret lettere kan få et overblik og se status for de enkelte butikker rundt om i Norge for at kunne kortlægge behovet for nye tiltag og strategier." siger en Red Bull-manager.

Znapio har ikke kun styrket salgsteamet, men også Red Bulls hovedkontor. De kan nu nemt få et overblik over de enkelte butikker i hele Norge, og det har gjort det muligt at identificere behovet for nye tiltag og strategier på en effektiv måde.

Znapios fotodokumentationsfunktion gør det ikke kun muligt for Red Bull-teamet visuelt at spore kampagnens fremskridt, men hjælper også med at generere rapporter til ledelsen, lette problemfri kommunikation inden for teamet og tildele specifikke opgaver til udførelse i butikken.

I en verden, hvor data og indsigt er nøglen til succes, har Znapio vist sig at være en uundværlig partner for Red Bull.